want er is altijd wat te vieren!

Wilma’s Droomtaarten is een eenmanszaak. In uitzonderlijke gevallen (denk aan ziekte, een ongeval of zwaarwegende privéomstandigheden) kan een bestelling geannuleerd worden. In dit geval zal er een restitutie van het al door u betaalde bedrag plaatsvinden.

Taarten en/of cupcakes dienen minimaal twee weken van te voren te worden besteld. Een kortere besteltermijn is alleen mogelijk als de agenda dit toe laat.

Een bestelling bij Wilma’s Droomtaarten dient vooraf betaald te worden.  De betaling dient 7 dagen voor de leverdatum te zijn betaald. Bruidstaarten kunnen in 2x worden voldaan, een aanbetaling van 50% en later het restant.  Bruidstaarten dienen volledig te zijn betaald op de dag van levering. Mocht de betaling niet op tijd zijn voldaan, zal er niet worden gestart met de voorbereidingen.

Een bestelling kan tot 7 dagen voor de leveringsdatum kosteloos geannuleerd worden. Mocht de bestelling binnen 7 dagen voor de leveringsdatum geannuleerd worden, zal er een restitutie van 50% van het totaalbedrag plaatsvinden in verband met getroffen voorbereidingen. Indien de bestelling binnen 5 dagen voor leveringsdatum geannuleerd wordt, zal er geen restitutie meer plaatsvinden.

Let Op: wilt u de taart annuleren in verband met corona of een andere ziekte/ongeval? Dan zijn er twee opties:

- de taart gewoon ophalen en in de vriezer bewaren tot de gelegenheid wel gevierd kan worden, of

- de taart verzetten naar een andere datum.

Een reeds gedane betaling zal niet worden geretourneerd!

Wilma’s Droomtaarten is niet aansprakelijk voor enige schade, letselschade (denk aan allergieën) en schade aan goederen. Wilma’s Droomtaarten is alleen aansprakelijk voor schade, veroorzaakt door bewuste roekeloosheid van Wilma’s Droomtaarten.

Een opgegeven datum is in principe bindend, schuiven kan alleen als de agenda dit toelaat.

Bestellingen dienen zelf opgehaald te worden in Hoogezand, bezorgen is alleen mogelijk bij hoge uitzondering. Bruidstaarten worden standaard door Wilma's Droomtaarten bezorgd. De kosten van bezorgen bedragen € 5,00 binnen de Gemeente Midden-Groningen, daarbuiten € 0,30 per gereden kilometer.

Taarten en/of cupcakes worden alleen op bestelling gemaakt. Wilma’s Droomtaarten heeft dit niet op voorraad. Een aangeleverde foto wordt door Wilma’s Droomtaarten gebruikt ter inspiratie. Een taart zal nooit 1 op 1 worden nagemaakt!

Al mijn taarten worden met de grootst mogelijke zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur, zodat ik uw klacht kan beoordelen en tot een passende oplossing kan komen. Klachten die na 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Wilma's Droomtaarten is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of bezorgd op de locatie.

Extra voorwaarden met betrekking tot het leveren van een Sweet Table:

Indien er gebruik gemaakt wordt van candy jars en taartplateaus ed. dient er een borg te worden betaald van €50,00. Zodra alle materialen onbeschadigd geretourneerd worden bij Wilma’s Droomtaarten, zal de borg op uw rekening worden teruggestort.


Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.E-mailen
Bellen
Info
Instagram