Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Hier zijn jullie aan het juiste adres voor een bruidstaart in Groningen, Drenthe of Friesland!

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een prachtige bruidstaart.

Wilma's Droomtaarten kan voor jullie de perfecte bruidstaart maken, helemaal afgestemd op jullie wensen.  Een persoonlijke, handgemaakte bruidstaart kost veel voorbereiding en tijd, daarom nemen wij een beperkt aantal opdrachten per week aan. Wij leveren jullie bruidstaart  in de regio Groningen, Friesland en Drenthe.

Bruidstaart in Groningen, Friesland en Drenthe

Persoonlijk gesprek

Om er zeker van te zijn dat jullie taart ook jullie droomtaart wordt, nodigen wij jullie als bruidspaar graag uit voor een proeverij, bij ons aan de keukentafel.  (kosten € 25,00 voor twee personen). Tijdens deze proeverij kunnen jullie al jullie wensen en ideeën kenbaar maken.

Graag maken wij tijd voor jullie vrij om samen jullie bruidstaart vorm te geven. Bepaal zelf je vulling, kleur en ontwerp. Modern of klassiek, geïnspireerd op je trouwkaart, een taart in de kleur van de jurk of het thema van jullie bruiloft? De mogelijkheden zijn eindeloos....

Nieuw bij Wilma's Droomtaarten: een proeverij op locatie!

Willen jullie wel graag proeven, maar dan liever bij jullie thuis? Dan kan vanaf heden! 

Een proeverij op locatie kost € 30,00 voor twee personen. Ik kom dan bij jullie langs - net als anders kunnen jullie naar hartenlust proeven en combineren, maar dan in jullie eigen vertrouwde omgeving!

We beschikken over een uniek 3D ontwerpprogramma, zodat we bij de offerte een ontwerp van jullie bruidstaart kunnen bijvoegen.

Willen jullie geen bruidstaart maar liever een aansnijdtaart met cupcakes of misschien een complete sweet table? Dan kan dit natuurlijk ook! Kijk voor alle informatie over een sweet table op de volgende pagina.

Bruidstaart in Groningen, Friesland en Drenthe


 Prijzen 


Een bruidstaart bij Wilma's Droomtaarten kost € 6,00 per persoon.

Uiteraard bezorgen wij jullie bruidstaart op de gewenste locatie, op het gewenste tijdstip. 

De bezorgkosten bedragen € 0,30 per gereden kilometer.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram