Privacyverklaring

 

In de privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

Deze privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplagen.

 

Wilma Postma, Wilma's Droomtaarten

 

Artikel 1 - Wilma's Droomtaarten

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Wilma's Droomtaarten. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Wilma's Droomtaarten verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Wilma's Droomtaarten, neem dan gerust contact op!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Julianastraat 158, 9601 LV Hoogezand. Kvk nr. 62156799 

 

Artikel 2 - Doel gegevens

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Wilma's Droomtaarten via de website. Er wordt alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een offerte of een factuur te kunnen sturen, zoals je naam en e-mail adres.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

 

Artikel 3 - Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Wilma's Droomtaarten.

Op het moment dat je contact opneemt met Wilma's Droomtaarten, dan worden de gegevens de jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

 

Artikel 4 - Jouw rechten

1. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijde jouw gegevens op te vragen die bij Wilma's Droomtaarten vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan, binnen maximaal 1 maand, een overzicht van jouw gegevens.

2. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht dit te laten rectificeren door Wilma's Droomtaarten. 

3. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Wilma's Droomtaarten vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

4. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Wilma' s Droomtaarten niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dat kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

5. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Wilma's Droomtaarten jouw gegevens gebruikt? Dan het je recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

 

Het gebruik maken van deze rechten kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

Artikel 5 - Plichten

Wilma's Droomtaarten verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van producten en versturen van facturen. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig voor het versturen van een factuur. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd kan Wilma's Droomtaarten de bestelling niet afronden.

Wilma's Droomtaarten behoudt zicht het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Wilma's Droomtaarten dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Wilma's Droomtaarten te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

 

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Julianastraat 158, 9601 LV Hoogezand

kvk nr. 62156799

Free business joomla templates