Wilma's Droomtaarten
Voor je sweet table en bruidstaart in Groningen, Friesland en Drenthe
 

 

Exclusieve en heerlijke bruidstaarten op maat | Regio Groningen, Friesland en Drenthe | Wilma's Droomtaarten | bruidstaart maken | bruidstaart

Bij de mooiste dag van jullie leven hoort een prachtige en heerlijke bruidstaart. Laat mij je meenemen in de zoete wereld van taarten en ik maak voor jullie de uiltieme bruidstaart!  Let op: vanwege de intensieve voorbereiding en aandacht voor detail neem ik een beperkt aantal opdrachten per week aan.

Al sinds 2018 mag ik oogstrelende en overheerlijke bruidstaarten maken voor de meest speciale gelegenheid: jullie bruiloft!

Ik begeleid jullie persoonlijk van begin tot eind om een keuze te maken uit de eindeloze mogelijkheden en creëer uiteindelijk een persoonlijke taart, helemaal afgestemd op jullie wensen.


Proeven?

Dat kan! En zelfs op meerdere manieren:


Een proeverij bij mij aan de keukentafel. Jullie gaan de zes luxe smaken voor de bruidstaart proeven en ondertussen bespreken we alle details en komen we tot het ontwerp dat het beste bij jullie - en jullie dag - past. Na een paar dagen ontvangen jullie een gedetailleerde offerte.

De kosten van een proeverij bedragen € 25,00 voor twee personen.

Let op: er is beperkt ruimte, het kan voorkomen dat er geen plek in de agenda meer vrij is!


Langskomen lastig?

Dan kom ik gewoon bij jullie langs! De kosten hiervan bedragen € 30,00.


Een tastingbox! Deze is gevuld met alle zes smaken voor de bruidstaart en kan door jullie bij mij worden opgehaald. Deze bied ik aan op enkele vaste dagen in het jaar. Nadat de box door jullie is opgehaald kunnen jullie thuis heerlijk proeven. Keuze gemaakt? Dan bespreken we de rest van de details via de mail of een gesprek bij mij thuis.

De kosten van een tastingbox bedragen € 20,00.


Prijzen
Een bruidstaart bij Wilma's Droomtaarten kost € 7,00 per persoon.
Uiteraard bezorgt Wilma jullie bruidstaart op de gewenste locatie, op het gewenste tijdstip.
De bezorgkosten bedragen € 0,30 per gereden kilometer.

| bruidstaart maken |