Wilma's Droomtaarten
Voor je sweet table en bruidstaart in Groningen, Friesland en Drenthe
 

Wilma’s Droomtaarten is een eenmanszaak. In uitzonderlijke gevallen (denk aan ziekte, een ongeval of zwaarwegende privéomstandigheden) kan een bestelling geannuleerd worden. In dit geval zal er een restitutie van het al door u betaalde bedrag plaatsvinden.


 Taarten en/of cupcakes dienen minimaal twee week van te voren te worden besteld, het liefst 6-8 week Een kortere besteltermijn is alleen mogelijk als de agenda dit toe laat.
 Een bestelling bij Wilma’s Droomtaarten dient vooraf betaald te worden.  De betaling dient 7 dagen voor de leverdatum te zijn betaald. Bruidstaarten kunnen in 2x worden voldaan, een aanbetaling van 25% en later het restant.  Mocht de betaling niet op tijd zijn voldaan, zal er niet worden gestart met de voorbereidingen.


 Een bestelling kan tot 14 dagen voor de leveringsdatum kosteloos geannuleerd worden. Mocht de bestelling binnen 14 dagen voor de leveringsdatum geannuleerd worden, zal er een restitutie van 50% van het totaalbedrag plaatsvinden in verband met getroffen voorbereidingen/bestellingen en plek vrijhouden in de agenda.  Indien de bestelling binnen 7 dagen voor leveringsdatum geannuleerd wordt, zal er geen restitutie meer plaatsvinden.


Let Op: wilt u de taart annuleren in verband me  ziekte/ongeval? Dan zijn er twee opties:
- de taart gewoon ophalen en in de vriezer bewaren tot de gelegenheid wel gevierd kan worden, of
- de taart verzetten naar een andere datum - mits er ruimte in de agenda is (alleen tot 4 dagen van te voren)
Een reeds gedane betaling zal niet worden geretourneerd!


 Wilma’s Droomtaarten is niet aansprakelijk voor enige schade, letselschade (denk aan allergieën) en schade aan goederen. Wilma’s Droomtaarten is alleen aansprakelijk voor schade, veroorzaakt door bewuste roekeloosheid van Wilma’s Droomtaarten.


 Een opgegeven datum is in principe bindend, schuiven kan alleen als de agenda dit toelaat.


 Bestellingen dienen zelf opgehaald te worden in Hoogezand, bezorgen is alleen mogelijk bij hoge uitzondering. Bruidstaarten worden standaard door Wilma's Droomtaarten bezorgd. De kosten van bezorgen bedragen  € 0,30 per gereden kilometer.


 Taarten en/of cupcakes worden alleen op bestelling gemaakt. Wilma’s Droomtaarten heeft dit niet op voorraad. Een aangeleverde foto wordt door Wilma’s Droomtaarten gebruikt ter inspiratie. Een taart zal nooit 1 op 1 worden nagemaakt!

 Alle taarten worden met de grootst mogelijke zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur, zodat uw klacht beoordeeld kan worden  en er  een passende oplossing kan worden gevonden. Klachten die na 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen.


Wilma's Droomtaarten is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of bezorgd op de locatie.


Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.